fbpx
Opgelet: nieuwe bestellingen worden pas verzonden vanaf 5 september!

Cake Smash

De eerste verjaardag van jouw peuter vieren met een cake smash fotoshoot is een superleuke ervaring voor zowel de peuter als de ouders. Terwijl jouw peuter zich volledig toelegt op het proeven, voelen en pletten van de taart, brengen wij dit spektakel in beeld. Het resultaat: unieke en onvergetelijke foto’s om dit moment steeds opnieuw te beleven.

Als kers op de taart neemt je peuter een heerlijk bubbelbadje om fris gewassen af te sluiten. Ook dit levert uiteraard schitterende foto’s op.

De fotoshoot duurt ongeveer 60 minuten. Wij zorgen voor de taart, accessoires en decor. Vooraf kiezen we samen de basiskleur van de taart en accessoires.

Kledij vraag ik om zelf te voorzien. Het is leuk om eerst de jarige in een mooie outfit te fotograferen en daarna te starten met de taart. Best is wel dat de kledij mooi combineert met de gekozen basiskleur. Wil je graag een shoot in een thema bijvoorbeeld jungle, Minnie Mouse of boerderij? Of kies je eerder voor weinig decoratie en een rustige achtergrond? Dat is beide mogelijk. We bespreken op voorhand wat je graag ziet en dit werk ik dan uit.

Het is niet te voorzien hoe je zoon of dochter gaat reageren op de shoot en de taart. Dit kan heel vlot lopen, maar soms ook met wat traantjes. Dan haal ik mijn trukendoos boven en maak het zo leuk mogelijk, zodat er toch mooie beelden ontstaan.

Ik vind het immers geweldig om die schattige lachjes, die zo super echt zijn, voor mij te mogen zien en vast te leggen.

De cake smash gaat door in de fotostudio in Zonhoven.

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer mij via:

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: