fbpx
Opgelet: nieuwe bestellingen worden pas verzonden vanaf 5 september!

Communie op locatie

Wil je een fotoshoot voor je lentefeest, vormsel of communie op locatie? Ik ga graag met je mee. Je kan best zowel een buiten als binnenlocatie kiezen omdat het weer nooit te voorspellen is. Kan je zelf moeilijk een leuke locatie bedenken? Ik help je graag verder met het zoeken naar een geschikte locatie. Hieronder alvast enkele inspiratiebronnen voor een lentefeest, vormsel of communie op locatie!

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via:

Deze unieke locatie zorgt voor een industriële look. Om iedere hoek schuilt weer een nieuwe mogelijkheid voor een originele foto. Doordat we zowel binnen als buiten foto’s kunnen maken is deze locatie  minder afhankelijk van het weer. De locatie is erg makkelijk toegankelijk.

https://www.c-mine.be/

In Bokrijk hebben we verschillende mogelijkheden. Ten eerste de tuin met het kasteel, als tweede het museum en ook nog het arboretum. Het is natuurlijk ook mogelijk om de speeltuin te verkennen. Kinderen zijn snel zichzelf en je krijgt leuke spontane foto’s. 

https://www.bokrijk.be/nl/

Deze fotogenieke locatie combineert geschiedenis, avontuur en mijnbouw. Voor energieke kinderen gaan we de avonturenberg op en maken we portretfoto’s in combinatie met vergezichten. Vlakbij liggen ook treinsporen, een  trein en rustieke gebouwen voor tijdloos mooie foto’s.

http://www.bemine.be/avonturenberg

Deze locatie combineert natuur en een mooie abdijsfeer. Rustieke muren, poorten, gebouwen en pleinen bieden tal van mogelijkheden. Bovendien is er ook een mini klim- en speelparcours. Dit leent zich voor toffe foto’s en is een leuke afwisseling. 

https://www.abdijsiteherkenrode.be/

Deze prachtige natuurlijke omgeving vlakbij onze fotostudio in Zonhoven is een uitgelezen plek voor communiefoto’s. Tijdens een wandeling zijn er verschillende uitzichten en mogelijkheden om mooie portretten te maken. Ook leuk voor kinderen met als hobby fietsen of mountainbiken.

https://www.natuurenbos.be/teut-tenhaagdoorn

Wandel mee over de houten wandelpaden over het water en geniet van deze bosrijke omgeving.  

https://www.bolderberg.be/nl/domein-bovy

 

Een kasteel, bloemperkjes, een laan, een weide, … hier in Alden Biesen zijn er veel mogelijkheden. Het rustieke van het kasteel combineert mooi met het groene van de tuinen en het landschap. Ontdek het maar even!

Het nostalgische station As is met de oude treinen en sporen een uitgelezen locatie voor fotoshoots. Let’s go!

In het hartje van Hasselt vind je deze groene oase. De invloed van Japan kan je hier duidelijk terugvinden. Mooie vijvers en brugjes, bloemen en planten, deze tuin heeft vele mooie plekjes!

  • Fotoshoot op locatie €150

    60 minuten in de buurt van Zonhoven - 35 afgewerkte afbeeldingen in hoge resolutie

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: