fbpx
Shopping Cart

Gratis verzending naar België vanaf €75.

Communie op locatie

Wil je een communie fotoshoot op locatie? Ik ga graag met je mee. Je kan best zowel een buiten als binnenlocatie kiezen omdat het weer nooit te voorspellen is. Kan je zelf moeilijk een leuke locatie bedenken? Ik help je graag verder met het zoeken naar een geschikte locatie. Hieronder alvast enkele inspiratiebronnen:

Molenheide/Teut in Zonhoven

Deze prachtige natuurlijke omgeving vlakbij onze fotostudio in Zonhoven is een uitgelezen plek voor communiefoto’s. Tijdens een wandeling zijn er verschillende uitzichten en mogelijkheden om mooie portretten te maken. Ook leuk voor kinderen met als hobby fietsen of mountainbiken.

https://www.natuurenbos.be/teut-tenhaagdoorn

C-mine in Genk

Deze unieke locatie zorgt voor een industriële look. Om iedere hoek schuilt weer een nieuwe mogelijkheid voor een originele foto. Doordat we zowel binnen als buiten foto’s kunnen maken is deze locatie  minder afhankelijk van het weer. De locatie is erg makkelijk toegankelijk.

https://www.c-mine.be/

Avonturenberg en B-mine

Deze fotogenieke locatie combineert geschiedenis, avontuur en mijnbouw. Voor energieke kinderen gaan we de avonturenberg op en maken we portretfoto’s in combinatie met vergezichten. Vlakbij liggen ook treinsporen, een  trein en rustieke gebouwen voor tijdloos mooie foto’s.

Lees en zie meer over deze locatie.

http://www.bemine.be/avonturenberg

Bokrijk

In Bokrijk combineren we de mooie tuin en het kasteel. Het is ook mogelijk om de speeltuin te verkennen. Kinderen zijn snel zichzelf en je krijgt leuke spontane foto’s.

https://www.bokrijk.be/nl/

Het kasteel te Herkenrode

Deze locatie combineert natuur en een mooie abdijsfeer. Mooie muren, poorten, gebouwen en pleinen bieden tal van mogelijkheden. Een mini klim- en speelparcours  leent zich ook voor toffe foto’s en is een leuke afwisseling.

Alpaca’s op de Teut

Samen met enkele alpaca’s maken we een wandeling naar een grasveld. Je kind krijgt er de mogelijkheid om de alpaca’s te leren kennen. Ondertussen maken we spontane foto’s. Voor deze shoot is er een toeslag. Hiervoor kan je contact opnemen.

Een Lentefeest, Vormsel of Communie is een speciaal moment voor je kind. De fotoshoot hoort er gewoon bij. Je kind staat als een filmster in de spotlights en geniet!

  • Fotoshoot op locatie €150

    60 minuten in de buurt van Zonhoven - 35 afgewerkte afbeeldingen in hoge resolutie

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via:

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: