fbpx
Opgelet: nieuwe bestellingen worden pas verzonden vanaf 5 september!

Communie in de fotostudio

Communie, Lentefeest , Vormsel of Groeifeest zijn stuk voor stuk belangrijke momenten in het leven van een kind. Tijd om dit moment vast te leggen om voor altijd te bewaren.

In mijn fotostudio in Zonhoven kan je komen schitteren in je prachtige outfit en dit in een ontspannen sfeer. Het is een superleuke ervaring. Jij bent de ster van de studio!

Heb je een hobby, bezigheid of huisdier? Breng dit mee,  dit zorgt voor die extra persoonlijke toets op je communie foto’s.

Je broer of zus mag ook mee op de foto en als jullie graag een gezinsfoto hebben, kan dit ook. Het is immers jouw feest!

Er zijn verschillende achtergrondkleuren beschikbaar. Op voorhand spreken we af welke achtergrond we gaan gebruiken. Heb je iets speciaal in gedachte, laat het mij dan ook op voorhand weten dan kijken we of dit mogelijk is.

Het is best om de shoot niet te kortbij het feest te plannen. Zo heb ik als fotografe tijd om de foto’s en eventuele andere fotoproducten af te werken. En ben je als ouders ook gerust dat dit reeds in orde is, want zo een feest brengt toch heel wat met zich mee.

Heb ik je overtuigd om deze belangrijke opdracht in mijn handen te leggen? Of heb je nog vragen? Laat het mij dan even weten!

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via:

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: