fbpx
Opgelet: nieuwe bestellingen worden pas verzonden vanaf 5 september!

Gezinnen

Gezinnen en families

Heb je al ondervonden dat het niet altijd simpel en makkelijk is om zelf een gezinsfoto te maken. Dan kijkt de ene weg, dan heeft de andere zijn ogen toe, dan willen de kinderen liever spelen, de timer doet het niet, … Dit zijn ook leuke foto’s maar een fotoshoot voor een gezinsfotograaf of familiefotograaf heeft toch nog steeds dat tikkeltje extra. Je focus kan nu liggen bij je gezin en je hoeft je geen zorgen te maken of iedereen er goed opstaat.

Families, grootouders met kinderen en kleinkinderen, hebben het vaak zo druk dat het moeilijk is om een moment uit te zoeken om allemaal samen te zijn. Een geplande fotoshoot biedt hiervoor de perfecte mogelijkheid. Iedereen kan met iedereen op de foto terwijl de ouders en grootouders genieten. En na het poseren kan er tijd gemaakt worden om samen iets leuk te doen, bijvoorbeeld iets gaan eten of eens gaan wandelen. De foto’s zijn een prachtige herinnering aan deze dag voor de hele familie.

Spontane foto’s en foto’s waarbij de familie naar elkaar kijkt zijn mooi en zitten zeker ook in de shoot. Maar de grote uitdaging steeds opnieuw voor mij is om jullie allemaal samen in de lens te laten kijken. Meestal lukt dit wel door de energie die ik als fotograaf gebruik om jullie aandacht te trekken. Bij elk gezin, elke groep is dit anders, dit maakt mijn werk als gezinsfotograaf of familiefotograaf spannend en uitdagend.

Verder is het ook steeds mogelijk om een shoot cadeau te geven. Hiervoor heb ik gepersonaliseerde cadeaubonnen. Je kan een shoot cadeau doen of ook reeds een kader of canvas toevoegen. Met andere woorden je kiest zelf wat je op de cadeaubon wenst.

De familiefotoshoot of gezinsfotoshoot kan doorgaan in de studio in Zonhoven, Limburg.Tevens kan je een shoot op locatie reserveren. De prijs hiervoor is op aanvraag, vanaf 145 euro. 

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer mij via:

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: