fbpx
Shopping Cart

Gratis verzending naar België vanaf €75.

Kerstshoot

Dit zijn de decors van de kerstshoot 2021. Wij werken nu al aan een decor voor 2022! Wil je graag op de hoogte blijven, stuur dan gerust een mailtje (info@hardyprints.be), dan ontvang je bij de eerste de info over de kerstfotoshoot in 2022!

Er is niets zo mooi als een foto van de kinderen en/of een gezinsfoto in deze periode! Als je dit jaarlijks doet kan je later de foto’s langs elkaar leggen en de groei van je kids bewonderen.
 

Je kan dit jaar kiezen uit drie leuke unieke decors:

  • Lekker chillen in je rustieke bed
  • Gezellig op een bankje bij helderblauwe hemel
  • Knus bij elkaar naar het nieuwe jaar

Lekker chillen in je rustieke bed: Rode achtergrond en accenten vormen samen met de houten vloer voor warme en sfeervolle kerstfoto’s. Superleuk voor kleine kindjes ook.

Gezellig op een bankje bij helderblauwe hemel: Deze kleuren doen ons denken aan een prachtige zonnige winterdag. We kunnen gooien met een sneeuwbal en gezellig het decor ontdekken.

Knus bij elkaar naar het nieuwe jaar: Dit decor met stenen achtergrond en houten vloer is net dat tikkeltje stoerder. Ook leuk voor iemand die niet zo veel van Kerstmis houdt of om nieuwjaarswensen te sturen.

Vorig jaar had ik het thema “gezellig bij elkaar de haard”. Heb je toen omwille van Corona of om een andere reden niet geboekt en zou je toch supergraag dit decor wensen? Laat me dan iets weten, dit is ook nog mogelijk.

De kerstfotoshoot bij HardyPrints is een leuk half uur waarin we op een fijne manier verschillende foto’s maken. Plezier en genieten staat bovenaan.

Het je vragen, heb je zelf een idee, … aarzel dan niet om mij te contacteren.

Tot binnenkort!

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via:

Lekker chillen in je rustieke bed

Gezellig op een bankje bij helderblauwe hemel

Knus bij elkaar naar het nieuwe jaar

Gezellig bij elkaar bij de haard (2020)

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: