fbpx

Kerstshoot

Dit zijn de drie decors van 2022!
 
Wil je graag op de hoogte blijven, stuur dan gerust een mailtje (info@hardyprints.be), dan ontvang je bij de eerste de info over de kerstfotoshoot in 2023!
 
Er is niets zo mooi als een foto van de kinderen en/of een gezinsfoto in deze periode! Als je dit jaarlijks doet kan je later de foto’s langs elkaar leggen en de groei van je kids bewonderen.
 

Je kan dit jaar kiezen uit drie leuke unieke decors:

  • Schatten op de kerstzolder
  • Gezellige kerst in bohemian kleuren
  • Kerstbomen shop

Schatten op de kerstzolder: De bruine achtergrond en rode accenten vormen samen met de houten vloer voor warme en sfeervolle kerstfoto’s. Superleuk voor jong en oud, want er is van alles te vinden op zolder!

Gezellige kerst in bohemian kleuren: Dit decor met stenen achtergrond en houten vloer inclusief houten decoratie geeft een sfeervolle kerstmis weer. Kerstmis gedipt in een bohemian sausje. Zie je de sneeuw al komen? Bovendien kan deze setting aangepast worden naar een decor met lichtroze elementen, ook zeer knap!

Kerstbomen shop:  Deze warme groene achtergrond zorgt voor een levendige kerstsfeer. Tijdens deze shoot zoeken we de beste kerstboom uit. Er zijn leuke diertjes aanwezig en waarschijnlijk ook wat sneeuwvlokjes!

Graag toon ik ook enkele foto’s van de vorige jaren. We proberen bij HardyPrints steeds te zorgen voor sfeer, plezier en gezelligheid.

De kerstfotoshoot bij HardyPrints is een leuk half uur waarin we op een fijne manier verschillende foto’s maken. Plezier en genieten staat bovenaan.

Prijs: 79 euro/gezin inclusief 10 digitale bestanden en 10 fotokaartjes.

Het je vragen, heb je zelf een idee, … aarzel dan niet om mij te contacteren.

Hopelijk tot binnenkort!

Heidi

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via:

Schatten op de kerstzolder

Gezellige kerst in bohemian kleuren

Kerstbomen shop

Foto's van de vorige jaren

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: