fbpx
Opgelet: nieuwe bestellingen worden pas verzonden vanaf 5 september!

Kinderen

Kinderen tussen de 3 en 14 jaar dan kan het alle kanten op!
Fotoshoots met kinderen verlopen doorgaans erg vlot, jouw kind vindt het immers ook leuk om zelf een mooie foto te hebben (al zullen ze dat niet snel toegeven).Vergeet niet om regelmatig de tijd te nemen om foto’s te nemen van je kinderen. Naarmate ze ouder worden, wordt dit wel eens vergeten. Het is zo fijn om foto’s te hebben van alle leeftijden en speciale gebeurtenissen.
 
Het leuke aan deze leeftijden is dat ieder kind een eigen hobby heeft: sport, muziek, kunst, dans, technologie, mode … Tijdens een fotoshoot met kinderen is het altijd leuk om je kind met zijn/haar hobby’s in de kijker te zetten.
Eén kind alleen fotograferen of verschillende kinderen samen van verschillende leeftijden vraagt een heel andere aanpak. Ik vind het als fotografe heel fijn om met kinderen te communiceren. Sommige durven niets zeggen, anderen spreken mij onder de tafel. Het is steeds zo verschillend maar zo fijn om te doen. Tijdens ons gesprek doen we verschillende poses op een leuke manier. Kinderen mogen ook zelf ideeën voorleggen en dan bekijken we hoe we dat doen. 
Dat ouders mij laten weten dat hun kind vraagt ‘ wanneer gaan we nog eens foto’s maken bij Heidi’ of wanneer ik een knuffel krijg van een kindje dat vertrekt na de shoot, dat zijn de momenten dat ik mijn job geweldig vind! Een kindje dat verlegen binnenkomt en enthousiast buiten gaat, dat geeft energie! 
Ook wanneer de ouders superblij zijn met de foto’s die ze krijgen na een shoot die toch wel met een traantje verliep ben ik super tevreden!
Stiekem ben ik er zeker van dat ik de gave heb om kinderen te fotograferen op een leuke manier, met geduld en aandacht voor hun verhaal.
Heb je interesse in een fotoshoot in de fotostudio in Zonhoven of eerder op locatie, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer mij via:

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: