fbpx
Opgelet: nieuwe bestellingen worden pas verzonden vanaf 5 september!

Peuters

Gordels aan, nog een slok water en actie! Een fotoshoot met peuters is onvoorspelbaar! Peuters fotograferen is spannend!

  • De peuter bestormt de vloer, klimt op kisten, gooit met accessoires en zal overal gaan en staan waar je niet wil.
  • Of je peuter blokkeert, weent en durft niets meer.

Deze twee uitersten en alles tussenin maak ik mee tijdens fotoshoots met peuters. Dat maakt het juist zo spannend, boeiend en uitdagend.

Wat ik wel kan voorspellen en garanderen is: spontane en echte foto’s. Na een moeilijk verlopen fotoshoot verwachten de ouders vaak het ergste: dit wordt niets. Als ze nadien mijn foto’s ontvangen zijn ze steeds positief verrast van het resultaat!

Ik werk zeer graag en vaak met peuters. Ik vind steeds wel een manier om je peuter in te tomen of los te laten komen. Ieder kind heeft zijn persoonlijkheid en ieder kind heeft daarom een andere aanpak nodig. In mijn foto’s zie je de persoonlijkheid van het kind tot zijn recht komen, met of zonder lach.

Mijn ervaringen als vaste fotografe bij een kinderdagverblijf helpen mij enorm bij het omgaan van peuters en baby’s tijdens een fotoshoot. Geduldig, actief en speels werk ik samen met jouw peuter(s) aan de fotoreeks.

Vaak krijg ik achteraf berichtjes van ouders die mij laten weten dat hun kindje na de shoot heel goed geslapen heeft. Dat is natuurlijk omdat het een hele inspanning is met veel nieuwe prikkels. Peuters fotograferen is dus niet enkel voor mij een inspanning maar ook voor de kindjes zelf. We maken de beelden samen!

Heb je zin gekregen om met jouw peuter eens langs te laten komen? Of heb je misschien een kinderdagverblijf en wens je dat ik eens langskom? Laat me gerust iets weten en we maken samen een spannende afspraak.

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer mij via:

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: