fbpx
Opgelet: nieuwe bestellingen worden pas verzonden vanaf 5 september!

Portfolio

Vragen ze jou regelmatig om foto’s of portfoliofoto’s door te sturen, maar ben je het beu om steeds dezelfde foto te versturen.  Of merk je ook dat zelf een professionele foto maken niet evident is en veel tijd in beslag neemt? Wens je graag een portfolio samen te stellen en heb je hiervoor foto’s nodig?

Contacteer mij en ik help je graag een mooie reeks portfolio foto’s te maken die jou als artiest/persoon mooi weergeven. Je kan ook eigen ideeën aanbrengen waarop we kunnen verder bouwen.

Het geeft in ieder geval een goede indruk als je professionele foto’s kan doorsturen of gebruiken. Dus niet twijfelen, maar doen!

Goochelaar Martijn is bij mij in de studio geweest. We hebben onze ideeën samengebracht en een mooie reeds foto’s gemaakt die hij nu kan gebruiken op affiches, in artikels en nog meer. Hij is zeer tevreden van het resultaat en blij deze foto’s te kunnen laten zien aan zijn publiek.

Het is voor mij, als fotografe, zeer mooi om een ander zijn passie of beroep te kunnen vastleggen.

Fotoshoots kunnen doorgaan bij mij in de fotostudio in Zonhoven. Dit kan met verschillende achtergronden. Natuurlijk is een fotoshoot op locatie ook mogelijk. Dit bespreken we samen. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

    Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer mij via:

    Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: