fbpx
Shopping Cart

My-canvas

[vc_row mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” row_reverse_mobile=”0″ row_reverse_tablet=”0″ woodmart_disable_overflow=”0″][vc_column offset=”vc_hidden-xs” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_sticky_column=”false” parallax_scroll=”no” mobile_reset_margin=”no” tablet_reset_margin=”no”][woodmart_title color=”primary” align=”left” style=”underlined” woodmart_css_id=”5e3c83dddebd1″ title_width=”100″ title=”Geef jouw kamer een persoonlijke toets!” after_title=”Voor de kinderkamer, babykamer, speelkamer, bij de doopsuiker, als geboortegeschenk …”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10037797″ img_size=”full” parallax_scroll=”no”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10037796″ img_size=”full” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]Een My-Canvas is een uniek naambord om je kamer op te fleuren en in te richten. De gepersonaliseerde canvas zorgt voor upgrade van jouw kinderkamer of tienerkamer.

Je kiest zelf welk ontwerp je graag ziet en wij doen de rest.

De My-Canvas gemaakt met jouw voornaam is een mooi geboortegeschenk of kraamkado. Het is ook een uniek cadeau om te geven tijdens een babyborrel.

Je kan de canvas met naam nog extra laten personaliseren met bijvoorbeeld geboortedatum, gewicht en lengte, zoals een geboortebord. Hiervoor kan je steeds mailen naar info@hardyprints.be. De gepersonaliseerde canvas kan ook gebruikt worden bij de doopsuiker.

Er zijn ontwerpen die voor grote kinderen en jongeren leuk zijn. Het is dus ook een stoer en hip gepersonaliseerd cadeau voor een verjaardag, communie, lentefeest of housewarming.

De My-Canvas is 40x20cm en 2cm dik. We gebruiken canvasdoek die heel degelijk is en de kleuren behoud. Zo kan de My-Canvas heel lang mee gaan. Het is een uniek decoratiestuk met je eigen naam, dit houd je bij voor altijd.

Wil je dus scoren met een prachtig geschenk, kies dan snel uit welk ontwerp past!

Hou je ervan om te decoreren en mis je nog één extra element, dan is een My-Canvas een de finishing touch![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: