fbpx
Opgelet: nieuwe bestellingen worden pas verzonden vanaf 5 september!

Fotostudio HardyPrints

Kinderen en gezinnen

- Zonhoven -

Heidi Hardy

Kinder- en familiefotograaf

"Wees jezelf en Heidi zorgt voor de rest"

Mijn naam is Heidi Hardy, fotograaf, en sinds 2013 ben ik gestart met Fotografie.

Fotograferen is voor mij sinds mijn jeugdjaren al heel aanwezig. Ik heb dan ook een hele reeks fotoalbums van de vakanties die ik maakte, de theaterkampen waar ik naartoe ging, toffe momenten, foto’s moesten en zouden er gemaakt worden. Nu vind ik dat ook heel fijn om terug te kijken naar het toen. Dit terugkijken naar mooie momenten, soms naar personen die er niet meer zijn, is vaak emotioneel maar ook fijn.

Dus vergeet vooral zelf geen foto’s te maken! De smartphone is makkelijk en hip om foto’s te maken, doe ook iets met die foto’s, neem een back-up, laat er afprinten, maak een album,… Zodat foto’s en momenten niet verloren gaan in je telefoon.

 

Mijn naam is Heidi Hardy, fotograaf, en sinds 2013 ben ik gestart met Fotografie.

Fotograferen is voor mij sinds mijn jeugdjaren al heel aanwezig. Ik heb dan ook een hele reeks fotoalbums van de vakanties die ik maakte, de theaterkampen waar ik naartoe ging, toffe momenten, foto’s moesten en zouden er gemaakt worden. Nu vind ik dat ook heel fijn om terug te kijken naar het toen. Dit terugkijken naar mooie momenten, soms naar personen die er niet meer zijn, is vaak emotioneel maar ook fijn.

Dus vergeet vooral zelf geen foto’s te maken! De smartphone is makkelijk en hip om foto’s te maken, doe ook iets met die foto’s, neem een back-up, laat er afprinten, maak een album,… Zodat foto’s en momenten niet verloren gaan in je telefoon.

Ook de foto’s van bij de fotograaf, zijn leuk om terug te zien. Want naar een fotograaf gaan was en is toch een beetje spannend en doe je vaak op een speciaal moment. Mijn eerste en tweede communie waren bijvoorbeeld zo een mijlpalen.

Als kind groeide ik op in een familie die kaders verkocht. Vele mensen heb ik een kader verkocht op een markt of evenement. Dit zit me in het bloed en kan ik ook niet loslaten. Kaders en foto’s gaan goed samen, dus deze puzzel is goed in elkaar gevallen.

In 2014 werd ik mama van Bram, een prachtige jonge kerel! Kortverhaal: zwanger, water breekt 6 weken te vroeg, 48uren in het ziekenhuis, uiteindelijk keizersnede. Veel zalige foto’s gemaakt, ook op de niet zo zalige momenten!

Bram is vaak mijn testmodel en hij doet dat ook wel graag. Wim, de papa, moet vaak naar mijn gekke ideeën en plannen luisteren. Ja hoor, hij geeft dan zijn objectieve mannelijke mening. Met z’n drieën zijn we een goed team.

Samengevat wat zijn mijn interesses? Theater reizen en foto’s! Naast fotografie heb ik een diploma Beheer, Toerisme en Recreatie. Een tijd heb ik in het toerisme gewerkt, daarna op de administratie van een preventiedienst.

Eind 2019 besliste ik om volledig te gaan voor het zelfstandig zijn. Ondertussen heb ik moderne fotostudio waar ik je met veel plezier ontvang. In de studio merk ik dat er meer en meer gezinnen en families kiezen voor een studio shoot of een shoot op locatie. Dit is ook gewoon een leuk iets om samen te doen, een leuke activiteit. Het brengt jullie samen en jullie kunnen genieten van het moment. Vaak koppelen mijn klanten er nog een etentje of een leuke wandeling in bijvoorbeeld Bokrijk aan.

Mijn missie is om jou een leuke activiteit, een leuk moment te laten beleven. Daarna je blij te maken met mooie foto’s die je kan gebruiken om je huis te decoreren of als geschenk te geven aan belangrijke personen in je leven.

Onze standaard Paketten in de fotostudio

Digitaal pakket

Enter your description
135
  • Lijst Item #1
  • Lijst Item #2
  • Lijst Item #3
Populair

Cake smash

voor de verjaardag van peuters
$ 39
99
Maandelijks
  • Lijst Item #1
  • Lijst Item #2
  • Lijst Item #3

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Maandelijks
  • Lijst Item #1
  • Lijst Item #2
  • Lijst Item #3
Populair

Zoek je extra informatie, heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Contacteer ons via: